promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dortmund sztárja varázslatos cselt mutatott be
Borítókép:  JÜRGEN FROMME / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Borussia Dortmund játékosa, Jadon Sancho varázslatos cselt mutatott be az Austria Wien elleni felkészülési mérkőzésen.

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a Borussia Dortmund játékosa, Jadon Sancho nem lesz a Manchester United labdarúgója. Ugyan a hírek szerint az angol támadó és a United megegyezett egymással, a két klub azonban nem tudott dűlőre jutni Sancho árát illetően. Az angol csapat ugyanis sokallta a Dortmund által megszabott 110 millió eurós árat. A német csapat augusztus 10-ig adott határidőt a United vezetőségének a 110 millió euró kifizetésére, de a tranzakció nem történt meg.

„Tervezünk Jadon Sanchóval. A következő szezonban nálunk fog játszani. A döntés végleges. Azt hiszem, ez válasz minden kérdésre”

– fogalmazott Michael Zorc a Dortmund sportigazgatója a határidő lejártát követően.

A német klub tehát Jadon Sanchóval folytatta felkészülését a Bundesliga 2020/2021-es idényére, az angol támadó pedig varázslatos mozdulatot mutatott be az Austria Wien elleni, 11:2-re megnyert felkésüzlési mérkőzésen. Az osztrák csapat védőjének, Christoph Martschinkónak a reakcióját is érdemes figyelni... 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás