promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos az Atlético Madird két tagja - veszélyben a BL-meccs?
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig csütörtökön lép pályára az Atlético Madrid ellen.

Alig derült fény arra, hogy ki az idei Bajnokok Ligája nyolc legjobb csapata, augusztus 12-én szerdán már folytatódnak is a párharcok. A klubok utaznak Lisszabonba, ahol már nincsenek visszavágók, egyetlen meccs alatt dől el, hogy ki jut tovább az elődöntőbe.

A csapatok minden tagjának szigorú ellenőrzéseken kell részt venniük az utazás előtt. Az Atlético Madrid kereténél akadtak problémák, mivel kiderült, hogy két focista is elkapta a koronavírust.

A klub vasárnapi közlése szerint a portugál fővárosba utazó minden játékost, stábtagot és alkalmazottat teszteltek, közülük ketten fertőződtek meg, de a nevüket nem hozták nyilvánosságra. Igazából még az is benne lehet a pakliban, hogy nem játékosokról van szó, de több mint valószínű.

A titkolózás egyértelmű, mert azért a csapat edzője, Diego Simeone sem szeretné idő előtt felfedni, hogy mely játékosai nem lehetnek ott a pályán, hogy a Leipzig ebből nehogy készülni tudjon.  

Az Atlético értesítette a spanyol és portugál egészségügyi hatóságot és labdarúgó-szövetséget, valamint a sportág európai szövetségét (UEFA).

A spanyol csapat csütörtökön a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató német RB Leipziggel találkozik a BL negyeddöntőjében.  Az összecsapás 21 órakor kezdődik, amit úgy néz ki megtartanak, mivel a keret többi tagja egészséges, de még lesznek tesztelések. 

A meccsek így oszlanak el:

  • Augusztus 12: Atalanta – PSG
  • Augusztus 13: RB Leipzig – Atlético Madrid
  • Augusztus 14: Barcelona – Bayern München
  • Augusztus 15: Manchester City - Olympique Lyon
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás