Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Fehérvár játékosa megnézte a gól után, hogy megvan-e a pénisze

A Fehérvár játékosa megnézte a gól után, hogy megvan-e a pénisze

Sport & Szabadidő

A Fehérvár játékosa megnézte a gól után, hogy megvan-e a pénisze

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 17:17

Ilyen gólörömöt még biztosan nem láttál, amit a MOL Fehérvár FC játékosa produkált.

A futballvilág egészen őrületes és szürreális gólörömöket tud szülni, de hát ezt csak az tudja igazán átérezni, aki focizott valaha. Egy kiélezett meccsen egészen extázisba kerülnek a játékosok, főleg, ha fontos gólt szereznek. Van ebből válogatás, szóval mutatjuk a legjobbakat.

Olyan gólörömet azonban még mi sem nagyon láttunk, ahol a játékos belenéz a nadrágjába, hogy megvan-e minden. Hiánypótlás érkezett ebben a nigériai Funsho Bamgboye-tól.

A Fehérvár idegenben játszott barátságos mérkőzést a szlovák Slovan Bratislava ellen. A pozsonyiak az elején 2-0-ra el tudtak húzni De Marco és Medved góljaival, aztán Stopira még a félidő előtt szépíteni tudott.

A 2-2-es végeredményt  Funsho Bamgboye állította be a 63. percben. A góljától természetesen sokkal érdekesebb a gólöröme, amit még sokáig fognak emlegetni.

A nigériai nemes egyszerűséggel belenézett a gatyájába, aztán elismerő tekintettel nyugtázta, hogy minden ott van, ahol lennie kell. Ezzel persze jócskán felhergelte a szlovák drukkereket.

Provokatív, vicces, beteg, vagy mindhárom egyszerre? Azt döntsétek el ti!

Borítókép: MOL Fehérvár FC offical