Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea besegít a Puskás Öcsi életéről szóló filmbe

Vajna Tímea besegít a Puskás Öcsi életéről szóló filmbe

Sport & Szabadidő

Vajna Tímea besegít a Puskás Öcsi életéről szóló filmbe

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.07.17. 20:20

Ady Vajna halála előtt évekig dolgozott egy Puskás Ferencről szóló életrajzi filmen. A filmproducer halála után özvegye, Vajna Tímea segít, hogy az alkotás megvalósuljon.

Készítik a forgatókönyvet, és megfogadtam, hogy tovább kísérem az útját a filmnek akár producerként is, mert Andy a következő nagy dobásának tartotta Puskás Öcsi életrajzi filmjét

– fogalmazott Vajna Tímea a Borsnak

Adny Vajna a halála előtt sokat dolgozott az alkotáson, ugyanis nagyon szerette volna vászonra vinni. Az özvegy pedig szeretné befejezni, ami abbamaradt. A híres hollywoodi forgatókönyvíró, Joe Eszterhas készítette el a könyv első változatát. A projekthez pedig csatlakozott Puskás-hagyaték kezelője, Szöllősi György is.

„Vajna Tímea több nyilatkozatában utalt már rá, hogy fontos számára a Puskás-film ügye, amelynek megalkotásához férjével, a tavaly elhunyt világhírű filmproducerrel, Andy Vajnával kezdtünk hozzá 2017-ben. A forgatókönyv első változatával időközben elkészült az Andy által felkért hollywoodi filmíró legenda, Joe Eszterhas, akivel nagyon sok e-mailen, beszélgetésen, utazáson vagyunk túl Puskás-ügyben. Már ennek a könyvnek a finomítása, tökéletesítése zajlik, hogy mielőbb elkezdődhessen a forgatás. Régi nagy álmom, a lenyűgöző és sajátosan magyar Puskás-sztorit feldolgozó játékfilm lehetőségeiről beszélgettünk tegnap az Eszterhas-forgatókönyv jogainak tulajdonosával, Vajna Tí­meával”

– mondta a Nemzeti Sport főszerkesztője. 

Borítókép: Timur Emek/Getty Images

Legolvasottabb hírek