promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupán idő kérdése, hogy Szoboszlait bejelentse új csapata
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több olasz sportlap is biztos abban, hogy Szoboszlai Dominik az AC Milan csapatában folytatja. Már csak idő kérdése, hogy a hivatalos bejelentés is megtörténjen.

Hetekkel, hónapokkal ezelőtt még több csapat neve is felmerült, mint lehetséges következő állomás Szoboszlai Dominik karrierjében. Szó volt az Arsenalról, a Napoliról, az AC Milanról, sőt, még a Liverpoolról is. Most azonban több olasz sportlap tényként közli a hír, miszerint

Szoboszlai az AC Milan együttesénél kezdi meg a 2020/2021-es szezont.

A hír egyelőre nem hivatalos. A NSO érdeklődésére, Massimiliano Martini, a Corriere dello Sport munkatársa ugyanis elárulta, 

„Olaszországban már hétfőn is azt írták, hogy a Milan közel áll a megszerzéséhez, és bár hivatalos bejelentés még nincs, a hírek alapján ez csupán idő kérdése.”  

Szoboszlai Dominik nem véletlenül folytatja Milánóban. A patinás olasz klub nemrég kinevezett vezetőedzője, Ralf Rangnick (aki sportigazgatói feladatokat is ellátja majd) ragaszkodott a futballista megszerzéséhez. A hírek szerint a Milan hajnaldó kifizetni Szoboszlai 25 millió eurós vételárát és az évi fizetését 1.8–2 millió euróra növelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás