Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barcelona két csapatnak is felajánlotta játékosát

A Barcelona két csapatnak is felajánlotta játékosát

Sport & Szabadidő

A Barcelona két csapatnak is felajánlotta játékosát

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

A Barcelona vezetősége sajtóinformációk szerint felajánlotta Philippe Coutinhót az Arsenal és a Newcastle számára azért, hogy keretében helyet szabadítson fel, egyúttal pénzt szerezzen Lautaro Martinez leigazolásához. 

A Barcelona még 2018 januárjában vette meg a Liverpooltól Philippe Coutinhót, de a brazil játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – igaz, a katalán csapat játékrendszere nem volt épp előnyös a támadó számára. Mivel egyik fél sem volt teljesen elégedett ezért a Barcelona 2019 augusztusában kölcsönadta Coutinhót a Bayern Münchennek. A játékos kölcsönszerződése pedig ez év augusztusában lejár, így a spanyol csapat vezetőségnek döntenie kell játékosa sorsáról.

A Barcelona pedig – a Goal.com értesülései szerint – felajánlotta Coutinhót az Arsenal és a Newcastle Untied számára. Ezzel a lépéssel szeretne keretében helyet felszabadítani, egyúttal pénzt előteremteni azért, hogy leigazolhassa az Internazionaletől Lautaro Martinez. Azt a támadót, akiről korábban Lionel Messi azt mondta, szívesen látná csapatában.

A Barcelona vezetősége úgy látja, Coutinho számára a Premier League lenne a legjobb választás. Egyelőre azonban egyik angol együttestől sem érkezett érdemi reakció a felajánlásra.

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP