promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi nem akar hosszabbítani, elhagyná a Barcelonát – sajtóhír
Borítókép:  Lionel Messi magánya. Forrás: AFP/Lluis Gene.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem a legszebb napjait éli a Barcelona, és úgy tűnik, hogy Lionel Messi szerződéshosszabbítása körüli újabb bonyodalom még dühösebbé teszi az amúgy sem nyugodt kedélyeket.

A La Liga 33. fordulón van túl, a Real Madrid, ha nehezen is, de hozta a kötelezőt, így már négy pont előnnyel vezeti a tabellát a Barcelona előtt.

Sok katalán szurkoló (egyes vélemények szerint a játékosok is) már lemondtak a bajnoki cím megvédéséről. Sokkal jobban izgatja a Barca-híveket, hogy mi lesz Lionel Messi sorsa. Az argentin csapatkapitánynak 2021-ben jár le a szerződése a spanyol gigásznál, ám a kontraktus tartalmaz egy olyan pontot, mely szerint Messi 2020 nyarán távozhat az együttestől.

A Barcelona vezetői tehát mindent megtesznek, hogy maradásra bírják az együttes sztárját, aki eközben szorgalmasan rugdossa a gólokat – a koronavírus-járvány utáni újrakezdés óta ő mindent megtesz, hogy bajnoki címhez segítse csapatát.

Ilyen vészterhes időkben senkinek sem hiányzik egy újabb botrány. A spanyol rádióadó, a Cadena SER értesülése szerint nem is kell majd sokat várni arra, hogy a katalán szurkolók dühösek legyenek. A rádió péntek reggel azt kürtölte világgá, 

hogy Lionel Messi megszakította a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat a Barcelona labdarúgócsapatával.

Messi édesapja tárgyal a klub elöljáróival, ám a játékosnak nagyon nem tetszik, hogy a média (és a szurkolók egy része) őt teszi felelőssé a csapat körül kialakult negatív légkör miatt. Az argentin azt is a vezetőség szemére veti, hogy a klubtól állandóan valaki szivárogtat a családi életével kapcsolatban.

A rádió értesülése szerint mindezek mellett a legfőbb probléma, hogy Messi már egyáltalán nem hisz a katalán vezetők jelenlegi terveiben:

egyszerűen nem akar a probléma része lenni.

A Barca elöljárói szerint addig marad Messi a csapatnál, amíg akar, ám labdarúgó nem hiszi el a vezetők ígéreteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás