promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját tornáján lett koronavírusos Novak Djokovic
Borítókép:  Novak Djokovic. Forrás: AFP/Andrej Isakovic.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novak Djokovic nyilatkozatban erősítette meg, hogy pozitív tesztet produkált – írja a Sky.

Nagy vihart kavart teniszberkekben, hogy Novak Djokovic tornát szervezett Adria Tour néven, amelynek első állomása Belgrádban, a második pedig Zadarban volt. Azonban utóbbi helyszínen már nem játszották le a döntőket, mivel a bolgár Grigor Dimitrov koronavírusos lett, azóta pedig sorra derül ki a résztvevőkről, hogy pozitív eredményt produkáltak:

  • Dimitrov edzője, Christian Groh,
  • a horvát teniszező, Borna Coric,
  • Novak Djokovics erőnléti edzője, Marco Panichi,
  • a szerb teniszező, Viktor Troicki, és várandós felesége.

Novak Djokovics közleményében azt írja, hogy őt és minden családtagját, valamint csapattagját megvizsgálták, amint megérkezett Zadarból Belgrádba. A világranglista vezetője, valamint felesége, Jelena is koronavírus lett.

„Belgrádba érkezésünk után azonnal teszteltek engem és Jelenát. Mindkettőnk eredménye pozitív lett, a gyerekeink tesztjei azonban negatívak. Az elmúlt hetekben véghezvitt munkát őszinte szándékból végeztük. Akkor álltunk neki a torna szervezésének, amikor abban a hitben voltunk, hogy a vírus gyengült, és a feltételek adottak egy ilyen rendezvény megtartásához. (...) Őszintén sajnálom, hogy a versenyünkön megfertőződtek az emberek, remélem, hogy mindenki felépül majd. Most 14 napra önkéntes karanténba vonulok, öt nap múlva újra elvégezzük a tesztet” 

– írta többek között közleményében Novak Djokovic.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás