promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexis Sánchez ismét a Manchester Unitedben játszhat
Borítókép:  Miguel MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője adna még egy esélyt a 31 éves csatárnak.

Az angol sajtóban bombaként robbant a hír, hogy Alexis Sánchez nyáron visszatérhet a Manchester Unitedhez, Solskjaer ugyanis azt gondolja, mindenki tévedett vele kapcsolatban.

A szurkolók régen bizony nagyon lemondtak róla: a 31 éves chilei támadó 2018 januárjában igazolt a vörös ördögökhöz, azonban nem tudott meghatározó játékossá válni, mivel 45 tétmérkőzésen mindössze öt gólt lőtt. A sajtó is folyamatosan kikezdte, de hát jogosan hozták fel, hogy heti 500 ezer fontos fizetés mellett nem ilyen teljesítményt kellene nyújtania.

[[cikk]]]

Az MU tavaly nyáron egy szezonra adta kölcsön őt az Internazionalénak, de teljesítménye Milánóban is elmarad a várakozásoktól: 16 tétmérkőzésen összesen 615 percet töltött a pályán és egy gólt szerzett.

Az elmúlt hetekben az olasz sajtó arról számolt be, hogy az Inter biztosan nem tart igényt rá a továbbiakban, miközben az angol lapok arról cikkeztek, hogy Solskjaer sem számít rá a távirati iroda beszámolója szerint.

A Daily Mirror mégis arról cikkez, hogy Ed Woodward klubigazgató a napokban egyeztetett Solksjaerral, és a szakember kérésére Alexis Sánchez kap még egy esélyt a klubnál. Egy feltételt kell csupán elfogadnia a támadónak, a kezdőcsapatban nem biztosítanak számára állandó játéklehetőséget, inkább csereként léphet pályára.

Eddig annyit biztos, hogy az Inter és az MU még nem jutott egyezségre abban, mi legyen a sorsa Alexis Sáncheznek a június végén kifutó kölcsönszerződés után. Erre még várni is kell picit, mivel a koronavírus miatt megnyúlik a szezon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás