Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alexis Sánchez ismét a Manchester Unitedben játszhat

Alexis Sánchez ismét a Manchester Unitedben játszhat

Sport & Szabadidő

Alexis Sánchez ismét a Manchester Unitedben játszhat

Sport & Szabadidő

BTP 04:40

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője adna még egy esélyt a 31 éves csatárnak.

Az angol sajtóban bombaként robbant a hír, hogy Alexis Sánchez nyáron visszatérhet a Manchester Unitedhez, Solskjaer ugyanis azt gondolja, mindenki tévedett vele kapcsolatban.

A szurkolók régen bizony nagyon lemondtak róla: a 31 éves chilei támadó 2018 januárjában igazolt a vörös ördögökhöz, azonban nem tudott meghatározó játékossá válni, mivel 45 tétmérkőzésen mindössze öt gólt lőtt. A sajtó is folyamatosan kikezdte, de hát jogosan hozták fel, hogy heti 500 ezer fontos fizetés mellett nem ilyen teljesítményt kellene nyújtania.

Az MU tavaly nyáron egy szezonra adta kölcsön őt az Internazionalénak, de teljesítménye Milánóban is elmarad a várakozásoktól: 16 tétmérkőzésen összesen 615 percet töltött a pályán és egy gólt szerzett.

Az elmúlt hetekben az olasz sajtó arról számolt be, hogy az Inter biztosan nem tart igényt rá a továbbiakban, miközben az angol lapok arról cikkeztek, hogy Solskjaer sem számít rá a távirati iroda beszámolója szerint.

A Daily Mirror mégis arról cikkez, hogy Ed Woodward klubigazgató a napokban egyeztetett Solksjaerral, és a szakember kérésére Alexis Sánchez kap még egy esélyt a klubnál. Egy feltételt kell csupán elfogadnia a támadónak, a kezdőcsapatban nem biztosítanak számára állandó játéklehetőséget, inkább csereként léphet pályára.

Eddig annyit biztos, hogy az Inter és az MU még nem jutott egyezségre abban, mi legyen a sorsa Alexis Sáncheznek a június végén kifutó kölcsönszerződés után. Erre még várni is kell picit, mivel a koronavírus miatt megnyúlik a szezon.

Borítókép: Miguel MEDINA / AFP