Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tudtad, hogy Timo Werner a Fradi és a Puskás Akadémia játékosa?

Tudtad, hogy Timo Werner a Fradi és a Puskás Akadémia játékosa?

Sport & Szabadidő

Tudtad, hogy Timo Werner a Fradi és a Puskás Akadémia játékosa?

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter - 2020.06.09. 06:06

Rossz klubbal tárgyalt a Chelsea? A magyar szurkolók megtrollkodták a német sztárjátékos magyar Wikipédia-oldalát.

Timo Werner anno még a Stuttgartban debütált a Bundesligában, és maradt is a német bajnokságban, amikor 2016-ban lecsapott rá az RB Leipzig.

Nagy volt a szóbeszéd, hogy Werner az idény után otthagyja a Lipcsét, és ezzel a klub is jól jár, mivel le kell tenni érte a kivásárlási árat. A német sztárjátékos úgy volt vele, hogy a Bundesligán belül nem igazán mozogna, inkább a Premier League számára a csábító. Anno még a Liverpool is érdeklődött utána, de végül a Chelsea szerezte meg, a BBC értesülései szerint 54 millió fontért.

A 24 éves támadó a Bundesliga idei szezonjában 29 meccsen 25 gólt rúgott, ezzel Robert Lewandowski mögött a második legeredményesebb játékos, de már a Bajnokok Ligájában is betalált négyszer.

Annyi biztos, hogy a Chelseanek nagy erősítés lesz a játékos, akik Hakim Ziyechet is megszerezték az Ajaxtól. Azonban lehet az angol klubnak nem a Lipcsével, hanem a Fradival, vagy a Puskás Akadémiával kellett volna tárgyalnia?

Magyar szurkolók megtrollkodták a német sztárjátékos magyar nyelvű Wikipédia oldalát, ahova a jelenlegi klubok közé beírták a Fradit, lentebb az adatoknál pedig a Puskás Akadémiát. Innen is lehet látni, hogy a szerkesztői poénkodások miatt nem igazán érdemes megbízni az internetes lexikonban. A trollkodás valószínűleg hamarosan javítva lesz, de pont ezért mi kifotóztuk nektek a dolgot.

Annyi biztos, hogy mind a két magyar csapat örülne egy ilyen erősítésnek.

Borítókép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

Legolvasottabb hírek