promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United edzője nem vesz „rohadt almát"
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer egy interjúban futballfelfogásáról, a klub átigazolási politikájáról beszélt.

Amióta a norvég szakember, Ole Gunnar Solskjaer átvette a Manchester United irányítását próbál fiatal, ambíciózus játékosokat igazolni. Első nyári átigazolási időszakában a csapathoz érkezett Harry Maguire, Daniel James és Aaron Wan-Bissaka, később pedig Bruno Fernandes, valamint Odion Ighalo is csatlakozott a Unitedhez. A legutóbbi hírek szerint pedig Solskjaer nagyon szeretné megszerezni az Aston Villa fiatalját, Jack Grealisht.

Bárki is jön, az biztos, hogy illeszkednie kell a klub filozófiájához, erről beszélt Solskjaer a Shiv Nadar Foundation Youtube-videójában. Mint elárulta, olyan játékost szeretne a klubhoz hozni, aki pozitív személyiséggel és profi szemlélettel rendelkezik.

„Egy rohadt alma a kosárban a többi almát is rohadtá teszi”

– fogalmazott átvitt értelemben a norvég vezetőedző.

A szakember hozzátette, hogy számára a csapatépítés visszatükrözi az ő és edzői stábja személyiségét, valamint nézeteit, mindamellett természetesen vannak alapvetések, merthogy a cél a győzelem. De az első lépés – ahogy Solskjaer véli – ahhoz, hogy valaki Manchester United játékos lehessen az, hogy elég „éhes legyen", tudja magáról, hogy mindig keményen kell dolgoznia.

„Száz százalékos erőfeszítés szükségeltetik minden nap, s ne gondold azt, hogy jobb vagy annál, mint amilyen valójában vagy”

– tette hozzá Solskjaer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás