Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vér, pizza és két gól a Honvéd-MOL Fehérvár mérkőzésen

Vér, pizza és két gól a Honvéd-MOL Fehérvár mérkőzésen

Sport & Szabadidő

Vér, pizza és két gól a Honvéd-MOL Fehérvár mérkőzésen

Sport & Szabadidő

HZS 23:10

Az OTP Bank Liga 28. fordulójának keddi játéknapján három mérkőzést is rendeztek, a Mezőkövesd nem tudott nyerni Kisvárdán, az Újpest viszont győzött a Debrecen elleni kiesési rangadót, míg a MOL Fehérvár döntetlent játszott a Budapest Honvéd vendégeként.

Három mérkőzéssel folytatódott az OTP Bank Liga. A 28. forduló keddi játéknapján a Kisvárda a Mezőkövesd csapatát fogadta, az Újpest a Debrecennel játszott, míg a Budapest Honvéd a MOL Fehérvár FC-vel mérkőzött az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az kiderült az játéknap végére, hogy

  • a Mezőkövesd nem tudta ott folytatni jó szereplését, ahol a koronavírus-járvány előtt abbahagyta. Kuttor Attila együttese a május végi újrakezdés óta nem nyert mérkőzést. A csapat most Kisvárdán játszott 1:1-es döntetlent. Pedig a mérkőzés utolsó tíz percét emberelőnyben töltötte;
  • A Debrecen egyre nagyobb bajban. A DVSC ezúttal a szintén kiesés ellen harcoló Újpest pályáján kapott ki 3:1-re. Az együttes újonnan kinevezett vezetőedzője, Kondás Elemér vereséggel mutatkozott be.

A sorban utolsó mérkőzés a Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC volt. A találkozó egy remek góllal kezdődött. A 4. percben egy jobboldali beadást követően Petrjak készítette le a labdát Nikolicnak, aki tizenöt méterről egy pattanás után után lőtt le a bal alsót. A magyar támadó a 18. percben második gólját szerezhette volna, de büntetőjét Tujvel védte. Ráadásul a kipattanót követően Nikolic stoplijával felsértette a Honvéd kapusának fejét, akit ápolni is kellett.

Security Check Required

null

Az első játékrészből a fenn említettek mellett egy említésre méltó esemény maradt még, méghozzá a találkozó kommentátorának, Hajdú B. István meglepődése. Az M4 munkatársa ugyanis jelezte, ő bizony nem látott még olyat, hogy pizzafutár szállítson ki pizzát a nézőtéren helyet foglaló úriembereknek.

A második félidő nagyobb részében a Honvéd ellenfele fölé nőtt. Ennek köszönhetően Ugrai Roland góljával ki is egyenlített a 63. percben. A találkozó hátra lévő részében a Vidi ugyan próbálta megszerezni a három pontot jelentő találatot, de a kapu előtti utolsó passzok, döntések nem sikerültek. A vége tehát Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC 1:1.

Security Check Required

null

 

Borítókép: molfehervarfc.hu