Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Griezmann elárulta, hogy hol fejezné be pályafutását

Griezmann elárulta, hogy hol fejezné be pályafutását

Sport & Szabadidő

Griezmann elárulta, hogy hol fejezné be pályafutását

Sport & Szabadidő

HZS 20:20

A világbajnok francia labdarúgó, Antoine Griezmann a Los Angeles Times-nak elárulta, hogy milyen tervei vannak a közeljövőre, ahogy azt is, hogy hol fejezné be szívesen pályafutását.

A világbajnok francia labdarúgó, Antoine Griezmann szerződése ugyan csak négy év múlva, 2024 június 30-án jár le a Barcelonánál, de a játékos már tervezgeti, hogy hol is fejezné be pályafutását.

A 29 éves támadó a Los Angeles Times-nak egy Zoom-interjú keretében elárulta, hogy szeretne játszani az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). De, hogy pontosan melyik csapatba menne szívesen, azt jelenleg még nem tudja Griezmann. Annyi bizonyos, hogy gondolkodásában közrejátszik az, hogy szereti az NFL-t és az NBA-t. 

„A La Ligát és a Bajnokok Ligáját megnyerni a Barcelonával álom lenne, és egyúttal egy célkitűzés is. Ezek megnyerése után bármi jöhet. Még egy világbajnoki cím Katarban és aztán pedig az MLS. Hogy melyik csapatban játszanék, nem tudom, de igazán akarok ott futballozni. Az a célom, hogy az Egyesült Államokban fejezzem be a karrieremet egy olyan csapatban, azzal a lehetőséggel, hogy jól játszom, s egy olyan csapatban játszom, ahol fontos szerepetek töltök be, s ahol címekért küzdünk”

– fogalmazott Griezmann.

A francia játékos csapatával a Barcelonával június 13-án lép újra pályára spanyol bajnoki mérkőzésen. A katalán együttes a Mallorca otthonában folytatja a bajnokságot, s könnyen lehet, hogy Griezmannra kiemelt szerep hárul, ugyanis elképzelhető, hogy Lionel Messi sérülés miatt nem játszhat majd.

Borítókép: GABRIEL BOUYS / AFP