Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Család helyett kézilabda: mégis marad Siófokon a horvát világsztár

Család helyett kézilabda: mégis marad Siófokon a horvát világsztár

Sport & Szabadidő

Család helyett kézilabda: mégis marad Siófokon a horvát világsztár

Sport & Szabadidő

TK - 2020.05.30. 15:31

A horvát Andrea Kobetic korábbi terveivel ellentétben mégsem vonul vissza a szezon végén, és a kézilabdázó egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Siófok KC csapatával.

 A tavaly EHF Kupát nyert siófoki együttes honlapján a 34 éves balátlövő elmondta: a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet arra sarkallta, hogy megváltoztass korábbi döntését.

„Nem ilyen befejezést álmodtam meg magamnak. Közel voltunk ahhoz, hogy nagy dolgokat érjünk el, de sajnos a megkezdett munkát nem tudtuk befejezni. Nem tudtuk feltenni az i-re a pontot, és úgy éreztem, hogy nem lennék boldog, ha így fejezném be, és így hagynám el Siófokot. Ezért döntöttem úgy, hogy maradok”

– mondta Kobetic.

Hozzátette: bár egyik nap karrierje befejezésre gondolt, hogy családot szeretne alapítani, végül mégis „győzött a kézilabda”.

„Ez az egész egy hatalmas dilemma volt, folyamatosan csak ez járt a fejemben. Az, hogy most itt vagyok, és nem fejezem be, tulajdonképpen az ő érdeme”

– emelte ki Fodor János ügyvezető-tulajdonos szerepvállalását.

Kobetic 2018-ban került Siófokra, ahol hamar a csapat egyik vezére lett, és főszerepet vállalt a klub első nemzetközi kupasikerében. A sorozat gólkirálynője lett, minden sorozatot figyelembe véve pedig 248 találattal zárt. Miután a gólokat a folytatásban is hasonló ütemben termelte, így nem egész két szezon alatt 383 góllal a Siófok történetének hetedik legeredményesebb játékosa lett.

Borítókép: Andrea Kobetic (középen). Forrás: siofokkc.hu.

Legolvasottabb hírek