Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi elárulta, hogy úrrá lett rajta a csalódottság

Lionel Messi elárulta, hogy úrrá lett rajta a csalódottság

Sport & Szabadidő

Lionel Messi elárulta, hogy úrrá lett rajta a csalódottság

Sport & Szabadidő

TK 15:45

Az argentin futballválogatott csapatkapitányaként Lionel Messi mélységes csalódottsággal fogadta a Copa América jövő évre halasztását.

Az FC Barcelona világsztárja a mundoalbiceleste.com oldalnak úgy fogalmazott, hogy az idén nyárra tervezett torna kiváló alkalmat kínált nemzeti válogatottjuknak a trófeaszerzésre, és személy szerint az ő számára is sikerrel kecsegtető eseménynek ígérkezett. 

„Rendkívül lelkes voltam, így aztán igen rosszul éltem meg, amikor bejelentették, hogy elhalasztják, de teljesen megértem a döntést”

– mondta.

A CONMEBOL, a dél-amerikai futballszövetség március közepén jelentette be hivatalosan, hogy az idén június-júliusra, Argentínába és Kolumbiába tervezett Copa Américát egy év csúszással rendezik meg a koronavírus-járvány miatt. Június 12-én kezdődött volna a torna Argentínában, július 12-én lett volna a döntő Kolumbiában, ezek a dátumok 2021. június 11-re, illetve július 11-re módosulnak.

A Dél-Amerika kontinensbajnokságának számító Copa América a világ egyik legrégebbi futballtornája, az elsőt 1916-ban rendezték meg, legutóbb – tavaly – Brazília volt a házigazda.

A legtöbbször – 15 alkalommal – Uruguay nyert, Argentína 14-szer, Brazília 9-szer diadalmaskodott.

Borítókép: Lionelm Messi. Forrás: AFP/Lluis Gene.