Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Járvány ide, járvány oda, a Manchester United nem spórol a pénzzel

Járvány ide, járvány oda, a Manchester United nem spórol a pénzzel

Sport & Szabadidő

Járvány ide, járvány oda, a Manchester United nem spórol a pénzzel

Sport & Szabadidő

TK 20:20

Brit sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United megegyezett az Olympique Lyonnal Moussa Dembélé átigazolása ügyében.

Sir Alex Ferguson távozása óta szűk esztendők költözted a Manchester United háza tájára – hiába az elköltött több száz millió euró. Az együttes a fel-fel villanások dacára lassan, de biztosan a Premier League középmezőnyébe süllyedt. Szinte minden átigazolási időszakban vesznek egy fél csapatra való játékos azonban még nem ad ki egy jól működő gépezetet.

Többek között már Szoboszlai Dominiket is szóba hozták Manchester vörösebbik felével.

A futballtudorok arról beszélnek a koronavírus-járvány kitörése óta, hogy a kieső bevételek miatt már a játékosok is kevesebb összegért fognak klubot váltani. Azonban úgy tűnik, hogy a Manchester Unitednél nem számolnak ezzel, hiszen több szigetországi hírforrás egybehangzó értesülése szerint egy 23 éves csatár 70 millió euró ellenében kerül az Old Traffordra.

Moussa Dembélé 2018 óta erősíti a Lyont, amelynek színeiben 88 mérkőzésen 42 gólt szerzett. A francia klub azért értékesíti egyik legjobbját, mert a koronavírus-járvány miatt idő előtt lefújt Ligue 1-ben csak a hetedik helyen állt, azaz a következő idényben nem lesz ott egyik európai kupasorozatban sem.

Borítókép: Moussa Dembélé még az Olympique Lyon mezében. Forrás: AFP/Philippe Desmazes.