promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sportfogadás: a pingpong lett az új foci
Borítókép:  Egyre inkább előtérbe kerül az online térben történő fogadás. Forrás: tippmix.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elmúlt hetekben teljesen átalakult a sportfogadási piac, a kínálat változásával a sportfogadók új sportágak felé nyitnak és egyre inkább előtérbe kerül az online térben történő fogadás – derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

Ahogy írják, a fogadók körében a legnépszerűbb eseményeknek továbbra is a labdarúgó-mérkőzések bizonyulnak – egy-egy fehérorosz meccset például többen követtek itthon élő streamen, mint a legutóbbi El Clásicót – azonban sportági szinten az asztalitenisz generálja a legnagyobb forgalmat.

A kialakult helyzetben a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási szakemberei a fogadási ajánlatot a kereslet helyett a sportesemény kínálathoz igazították, így fordulhat elő, hogy a hazai futballrajongók közül egyre többen követik nyomon a különböző országok asztalitenisz-, jégkorong- és kosárlabda-bajnokságait.

A futball ugyanakkor nem tűnt el a fogadási kínálatból, miután van néhány olyan ország, amely nem állította le a sportéletét, így a korábban Magyarországon nem fogadható nicaraguai, tádzsik és türkmén focibajnokság is felkerült a palettára, valamint a fehérorosz bajnokság is gőzerővel zajlik.

„Az elmúlt hetek legnépszerűbb eseményeinek továbbra is a labdarúgó-mérkőzések bizonyultak, sportági szinten viszont az asztalitenisz generálta a legnagyobb forgalmat. Ennek az oka, hogy a fogadható sportesemények jelentős részét teszik ki az asztalitenisz-mérkőzések, jelen helyzetben nagyságrendileg több eseménnyel szerepel a kínálatban ez a sportág, mint a labdarúgás. Az asztalitenisz kapcsán jellemzően kiemelkedő népszerűséggel bír az élő fogadási lehetőség Tippmixen és Tippmixprón egyaránt. A Szerencsejáték Zrt. ezt a fogadói igényt még inkább kiszolgálva április 15-től kezdve elérhetővé tette, hogy a Tippmixpro és a Tippmix weboldalán, valamint a Tippmix TV-n élő animáción keresztül követhessék a fogadók az asztalitenisz-mérkőzéseket is”

– mondta el a Szerencsejáték Zrt. Odds Központjának vezetője.

A közlemény alapján a járvány kezdete rendkívül próbára tette a sportfogadási piacot, az elmúlt két hétben azonban stabilizálódott a helyzet, a fogadók alkalmazkodtak az új berendezkedéshez, a fogadást pedig sokan inkább az online térben bonyolítják le. A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási forgalmának 50 százaléka jelenleg az internetes fogadásokból érkezik be – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás