promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Philippe Coutinho ismét a Premier Leagueben köthet ki
Borítókép:  Glyn KIRK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sem a Bayern München, sem a Barcelona nem tart igényt a brazilra. Jöhet a Chelsea?

Philippe Coutinhót még 2013 januárjában szerezte meg Liverpool, akiből igazából Jürgen Klopp faragott világsztárt. A német edző nagyon nem akarta elengedni az egyik kedvencét, de hát ha a Barcelona hív, akkor nehéz visszakozni. Sok huzavona után 2018. január 6-án a katalán csapat 160 millió euróért megszerezte a támadót.

Coutinho karrierje jól indult a Barcelonában, ám Ernesto Valverde mégsem találta igazán a helyét a csapatban. Miután a katalánok megvették Antoine Griezmannt, onnantól eldőlt, hogy a brazilnak nincsen maradása. Végül 2019. augusztusában a Bayern München kölcsönvette Coutinhót a Barcelonától a 2019-2020-as szezon végéig, és vételi opciójuk is lenne, de a német rekordbajnok úgy döntött, nekik sem kell a brazil.

Rögtön arra gondolna az ember, hogy Klopp szívesen viszont látná Coutunhót a Liverpoolban, de ezek a pletykák elhasaltak. A brazil valószínűleg már többszörösen bánja, hogy otthagyta a tavalyi Bajnokok Ligája győztes csapatot. (Meg hát ha folytatódik a Premier League, hamarosan bajnokok is lesznek.)

Viszont a fiatalokból építkező Chelsea szívesen látná a csapatában a támadó középpályást erősítésként, de ők is csak kölcsönbe vinnék el. Állítólag a Chelsea klubvezetése már kapcsolatba lépett Coutinho képviselőivel, és tárgyalásokat folytatott a Barcelonával, mik lehetnek a kölcsönvétel feltételei.  A középpályás azért jól érezte magát Angliában, szóval az egész egy új kezdet lehet.

Közben eldőlt, hogy a Premier League április 30-ig fog szünetelni a koronavírus-járvány miatt. Több klub azt akarta az elején, hogy nyilvánítsák érvénytelenné az idényt, de mivel az Európa-bajnokságot csak jövőre rendezik meg, így minden adott, hogy pontot tudjanak tenni az angol bajnokság végére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás