Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus ellenére a Manchester City lejátszott egy meccset

A koronavírus ellenére a Manchester City lejátszott egy meccset

Sport & Szabadidő

A koronavírus ellenére a Manchester City lejátszott egy meccset

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 07:37

A Southampton személyében váratlan kihívójuk akadt.

Az összes topbajnokság szünetel a világon a koronavírus miatt, így a focirajongók hiába ülnek otthon, nem igazán van mit nézniük. A legtöbbek által követett Premier League is leállt, és mellette a másod, harmad és negyedosztály mérkőzései, valamint a korosztályos találkozók is pihennek április 3-ig Angliában.

Korábban az Arsenal vezetőedzőjénél, Mikel Artetánál, valamint a Chelsea támadójátékosánál, Callum James Hudson-Odoinál diagnosztizálták a betegséget. A Manchester City védője, Benjamin Mendy is önkéntesen karanténba vonult, miután az egyik hozzátartozója a koronavírus tüneteivel kórházba került. A kártyavár összedőlt, annyi lett az elhalasztott mérkőzés, hogy nem lehetett folytatni a Premier League-et, meg hát egészségügyi okokból is fel kellett függeszteni, hogy ne terjedjen a vírus.

A focisták sem igazán élvezik a kényszerpihenőt, főleg, akik az angol bajnokság pörgéséhez vannak hozzászokva. Arteta, az Arsenal vezetőedzője sem bír magával, hiába beteg, otthon is elemzéseket készít, edzésterveken és taktikákon dolgozik.

A Southampton is már a meccs hevében ég, így kihívták Twitteren a következő ellenfelüket, a Norwich Cityt egy amőbapárbajra.

Nos, mivel ők nem jelentkeztek, a Manchester City azonnal lecsapott a lehetőségre, és mondták, hogy majd ők lejátsszák a mérkőzést. Az eredmény döntetlen lett. Nagyon-nagyon unatkoznak.

Borítókép: Glyn KIRK / AFP