promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A Manchester United ikonja lehet, mint Cantona vagy Scholes”
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United friss igazolásáról, Bruno Fernandesről nemcsak a csapat vezetőedője, Ole Gunnar Solskjaer van jó véleménnyel, hanem Paul Ince korábbi United-játékos is.

Nagyon pozitív véleménnyel van a Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a csapat új játékosáról, Bruno Fernandesről. De nemcsak a norvég szakember beszélt eliserméssel a portugál támadóról, hanem a korábbi United-játékos, Paul Ince is. Nem véletlen, tíz mérkőzés óta veretlen az angol csapat, Fernandes pedig három góllal és három gólpasszal segítette eddig együttesét.

„Remekül futballozik, amióta csatlakozott a kerethez, mégha a City ellen nem is csinált túl sokat, amit igen, azt viszont a topszinten”

– utalt Ince a Fernandes City ellen mutatott teljesítményére.

„Minden klubnak, minden rajongótábornak szükség van egy ikonra, s ő az lesz a Manchester Unitednél. Amikor szögletet végez el, a szurkolók megőrülnek érte, szeretik őt, igazi hős lehet. Paul Scholes vagy Eric Cantona típusu hőse, ikonja lehet a klubnak, na nem teljesítmény vagy a futball szintjének szempontjáról beszélek, hanem arról, hogy a Unitednek hosszú ideje nem volt már saját ikonja. S ő az lehet”

fogalmazott Ince a Paddy Powernek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás