promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi négy góljával intézte el a Barca az Eibart – videó
Borítókép:  JOSEP LAGO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barcelona hazai pályán 5-0-ra verte az Eibart a spanyol bajnokság 25. fordulójában. A katalán csapat öt találatából négyet Lionel Messi szerzett.

A Barcelona hazai pályán fogadta az Eibart a spanyol bajnokság 25. fordulójában. A kiesés ellen küzdő vendég együttes meglehetősen bátran kezdte a találkozót, a Barca tizenhatosának vonalán kezdte meg a védekezést. Mi több, rögtön a találkozó elején egy lesgól is összejött.

A könnyed délutáni passzolgatás azonban akkor alakult át futballmérkőzéssé, amikor Lionel Messi két emberen átjutva, a 14. percben betalált. Majd húsz perccel később Messi talált üres folyosót az Eibar védelmén, be is lőtte maga, illetve csapata második gólját. És jött még egy Barca-gól az első félidő vége előtt. Saját térfelén adta el a labdát az Eibar balhátvédje, Cote, amire Messi le is csapott, s ugyan Griezmannal akart gólt lövetni, végül azonban neki kellett befejezni az akciót.

A második játékrész ezek után már formalitás volt. A Barcelona azért az első félidőben rúgott három után a második játékrészben még két alkalommal betalált. Lionel Messi a 87. percben megrúgta a negyedik gólját, majd két perccel később, a 89. percben Arthur is betalált. A katalán együttes tehát 5:0-ra verte az Eibart.

Mutatjuk alább a találkozó összefoglalóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás