Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyot koppant a Barcelona játékosa

Nagyot koppant a Barcelona játékosa

Sport & Szabadidő

Nagyot koppant a Barcelona játékosa

Sport & Szabadidő

HZS 17:11

A Barcelona védője, Jordi Alba nyugodtan beszélt arról, hogy majd hazai pályán legyőzik az Athletic Bilbaót a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A riporter azonban közölte vele, hogy itt bizony nem lesz második felvonás.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona úgy kapott ki 1-0-ra a Király-kupa negyeddöntőjében az Athletic Bilbaótól, hogy a baszk együttesnek összesen egy kaput eltaláló lövése volt. Érdekesség, hogy a 117 éves történelme során a katalán együttes még sohasem esett ki a Király-kupából egy hosszabbításban kapott góllal. Ahogy azt ist érdemes jelezni, hogy az Athletic Bilbao stadionjában, a San Mamésben még soha nem látogatott ki 49 154 fizető néző. Most igen, meg is érte.

A találkozó után a Barcelona vezetőedzője, Quique Setién a kupakudarc ellenére is pozitív hangvételű nyilatkozatot adott. Arról beszélt ugyanis, hogy a csapat jó irányba halad és előreléptek a javítandó dolgokban:

„Sokan csak az eredményt nézik, én pedig a teljes képet.”

De sokkal érdekesebb volt az a beszélgetés, amit Jordi Alba, a Barcelona játékosa folytatott a mérkőzés után. A balhátvéd ugyanis arról beszélt, hogy ez csak egy 1-0-s vereség, és, hogy majd megpróbálják ellefelüket néhány héten belül otthon megverni. A riporter gyorsan jelezte neki:

„itt nincs második felvonás”.

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO