Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tizenkét évesek püfölték egymást egy hokimeccsen

Tizenkét évesek püfölték egymást egy hokimeccsen

Sport & Szabadidő

Tizenkét évesek püfölték egymást egy hokimeccsen

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter - 2020.02.05. 17:47

Még az NHL-ben is megirigyelnék ezt a tömegverekedést.

Igen csak szürreális jelenetek játszódtak le egy magyar U12-es hokimérkőzésen, ahol a két csapat tagjai összeverekedtek, de teljesen profi szinten.

A balhé egy szabálytalanságból indult, ahol a támadót bottal akasztja meg az egyik védő kisfiú. Aztán lenne egy bottal odaütés is, de hát kiütközik a dolog, hogy 12 évesekről van szó, mivel aki ezt meg akarja tenni, az elesik a mozdulattól. Ezt még mindenképpen gyakorolni kell.

Aztán igazán elszabadul a pokol: a játékosok egymásba mennek és érkeznek a többiek is, hogy ne maradjanak ki a buliból. A szürreális jelenetekhez jönnek a szülők még szürreálisabb bekiabálásai is.

A Jégkorong Blog természetesen elítéli az egészet, de ha a kicsik profi NHL játékosok akarnak lenni, akkor a bunyót is gyakorolni kell éles helyzetben, ami a sportág része.

A hoki-harcot persze a South Park parodizálta ki a történelem során a legerősebben, ahol a Colorado Avalanche és a Detroit Red Wings csap össze a döntőben. A szünetben Stan iskolás csapatának kellene pályára lépnie, de az ellenfél nem jön el. Mivel a kicsik már megkapták a lelkesítő beszédet az edzőtől, és bennük van a bizonyítani akarás, így a Colorado azt mondja, hogy menjenek ki helyettük játszani. Természetesen a vége az lesz, hogy a Detroit darabokra szedi őket… Szomorú.

Borítókép: South Park/Comedy Central

Legolvasottabb hírek