promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar születésnapi jelszava: Csak fehérben! – galéria
Borítókép:  Neymar a Paris Saint-Germain mezében. Forrás: AFP/Franck Fife.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brazil labdarúgó-válogatott, és a Paris Saint-Germain csatára, Neymar február 5-én ünnepli 28. születésnapját. 

A Paris Saint-Germain magabiztosan vezeti a francia elsőosztályú bajnokság tabelláját. A szurkolók csak akkor kapják fel a fejüket, ha csak egygólos sikert arat a sztárcsapat. Az együttes legnagyobb nevű labdarúgója a brazil Neymar, akitől nem áll messze a rajongók meghökkentése: egy pár napja például rózsaszínűre festette haját.

A szombaton rendezett bajnoki után, amit természetesen megnyertek a párizsiak, Neymar egy elegáns szórakozóhelyre invitálta csapattársait és barátait, hogy közösen ünnepeljék meg a labdarúgó 28. születésnapját – írja a The Sun, amely képeket is mellékelt a cikkhez. A Yoyo klub az Eiffel-torony közelében található, Neymar-partija pedig természetesen zártkörű volt.

A vendégek között megjelent többek között Edison Cavani, Kylian Mbappé, Ander Herrera, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Marco Verratti, Marcin Bulka, Thiago Silva, Eric Maxim Choupo-Moting és Mauro Icardi is.

Mbappé csak éjfél előtt futott be a bulira, ugyanis előtte még Disneyland-ben járt, ahol részt vett Blaise Matuidi jótékonysági estéjén.

Érdekesség, hogy Neymar leszögezte, hogy csak fehér színű ruhában lehet megtisztelni az eseményt.

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás