promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fenegyerek visszatért: brutális KO-val nyert meccset Conor McGregor – videó
Borítókép:  Conor McGregor győztes meccsel tért vissza a ketrecbe. Forrás: UFC.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Conor McGregor pályafutása egyik legkülönlegesebb KO-mérkőzését vívta a Las Vegas-i UFC-gálán. 

Majd másfél évvel ezelőtt a 31 éves ír Conor McGregor egy botrányoktól hangos mérkőzésen vereséget szenvedett az orosz Khabib Nurmagomedovtól. Sőt, a találkozó felvezetése szinte csak botrányokból állt. 

Az ír a vereség után sem pihent – már, ami a szájkaratét illeti:

„Küldjön bárkit elém a UFC (az MMA vezető szervezete – szerk.) széttépem a ketrecben!”

Ilyen, és ehhez hasonló mondatok hagyták el McGregor száját. Ehhez képest például megjelent a Ferencváros moszkvai Európa Liga-fellépésén.

Botrányoktól most sem volt mentes a felkészülése, hiszen legutóbb arról adtak hírt a portálok, hogy edzés helyett inkább bulizni ment, ahol rendesen a pohár fenekére nézett.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban eljött az igazság pillanata, hiszen a Las Vegas-ban rendezett UFC 246-on az ő meccse volt az est főmérkőzése, a 36 éves amerikai Donald Cerrone ellen. Az ír pedig nem hagyott kétséget és óriási KO-val ütötte ki ellenfelét.

[[galeria]]

Conor McGregor már a kezdés után hatalmas vehemenciával esett neki az amerikainak: előbb kulcscsontjával megsebezte – ezekkel készítette elő a végzetes támadást –, majd egy brutális fejrúgással megrendítette ellenfelét, végül már egy pár jól helyezett ütéssel lezárta a csatát. Az egész mérkőzés kevesebb, mint egy percig tartott.

Az ír éppen ünneplése közepén tartott, amikor megjelent ellenfele nagymamája, aki unokája köszöntése után McGregor-nak is egy öleléssel gratulált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás