Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mourinho a Vidi korábbi csatárát nézte ki magának

Mourinho a Vidi korábbi csatárát nézte ki magának

Sport & Szabadidő

Mourinho a Vidi korábbi csatárát nézte ki magának

Sport & Szabadidő

HZS 18:48

José Mourinhónak sürgősen pótolnia kell valakivel a Tottenhamből sérülés miatt kieső Harry Kane-t. A portugál szakember a korábbi Vidi játékost, Ze Liust nézte ki magának.

Nagy gondban van José Mourinho. A Tottenham edzője hónapokig nem számíthat támadójára, Harry Kane-re. Az angol válogatott játékosának kiesése miatt a portugál szakembernek és stábjának még a téli átigazolási időszakban középcsatárt kell találnia. Amint az a Telegraph írja, Mourinho a Porto jelenlegi, a Videoton korábbi támadóját, Ze Luist szemelte ki magának. A Zöld-foki Köztársaságban született játékos még a 2013-2014-es bajnokságban, a Videoton FC- ben 26 meccsen 9 gólt szerzett.

A Spurs elsődleges opciója ugyan az AC Milan játékosa, Krzysztof Piatek, de egyelőre nem jött létre az üzlet a két fél között. A megakadt tárgyalások közben jött képbe Ze Luis, aki jelenleg a Porto alkalmazásában áll. Nagyban megkönnyítheti a Porto és a Tottenham közötti szerződés létrejöttét, hogy Mourinhónak és a csatárnak is Jorge Mendes az ügynöke.

Ráadásul Mendes a napokban segített másik játékosának, Gedson Fernandesnek kölcsönszerződés formájában a Benficától az észak-londoni csapathoz kerülni.

Borítókép: LINDSEY PARNABY / AFP