promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ferencvárosi B-Közép koreográfiája lett 2019 legjobbja! – videó
Borítókép:  ELTE Online.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez már a második rangos elismerés a ferencvárosi szurkolók kiérdemeltek.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Ferencvárosi Torna Club szurkolói nagyon aktívak voltak 2019-ben. Tavaly decemberben az egyik legnagyobb szurkolói oldal választotta be a B-Közepet a tíz legjobb közé.

A Green Monsters, a ferencvárosi drukkerek legfőbb szurkolói csoportja, Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a világ egyik legnevesebb szurkolói koreográfiáival foglalkozó oldal, az Ultras-tifo.net versenyén a budapesti zöld-fehérek Újpest elleni koreója lett 2019 legjobbja:

„A VILÁG LEGJOBB KOREOGRÁFIÁJA 2019-BEN!!!
Ahogy arról már korábban értesülhettetek, az egyik legnevesebb, szurkolókkal foglalkozó nemzetközi oldal a világ legjobb 15 látványa közé választotta be az újpest elleni koreográfiánkat.
A szavazás lezárult és ez alapján a Mi látványunk lett a világ legjobbja 2019-ben!
Hatalmas megtiszteltetés már magára a listára is rákerülni, de ez így leírhatatlan.
Nagyon sikeres évet tudhatunk magunk mögött, szinte minden látványunkat beválasztották az aktuális hét legjobbjai közé, nemrég pedig 2019 legjobb 10 táborához soroltak minket!
Elgondolkodtató, hogy amíg a koreográfiánkat a világ legjobbjának szavazzák meg külföldön, ezt a hazai szövetség 8 millió forint bírsággal és szektorbezárással díjazta...
Ideje felébredniük és megbecsülni a szurkolókat, mert a labdarúgás értük/értünk van!
FOLYTATJUK!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás