promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid játékosa elképesztő gólt rúgott a Király Kupában – mutatjuk
Borítókép:  GIUSEPPE CACACE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Király Kupa elődöntőjében a Real Madrid Toni Kroos szögletgóljával szerzett vezetést. Videó!

Szaúd-Arábiáig kell mennie annak, aki spanyol kupa azaz Király Kupa mérkőzésre kíváncsi. A Spanyol Labdarúgó Szövetség ugyanis a Közel-Keletre vitte a kupasorozat elődöntőit és fináléját. Az egyik ágon Real Madrid-Valencia mérkőzést rendeznek, s a helyszínre kilátogatók egészen különleges élményben részesültek. Nem mindennap esik meg, hogy szögletből szerezzen gólt valaki.

Márpedig most ez történt. Toni Kroos, a Real Madrid középpályása kikocogott a sarokrúgáshoz és észrevette, hogy a Valencia kapusa éppen elhagyta kapuját, hogy védőivel beszélgessen. Nem is kellett több a német játékosnak, azonnal kapura rúgta a labdát, amelybe már csak a gólvonalon túl tudott beleérni Domenech. Ezzel az elképesztő góllal lett 1-0 a madridi csapatnak.

Kroos után még az első félidőben Isco is betalált, majd a második játékrész elején Modric vette be a Valencia hálóját. Szépítésre csak a 92. percben Parejo révén, büntetőből futotta a Valenciának. A Real Madrid tehát 3-1-s győzelemmel jutott be a Király Kupa döntöjébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás