promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United védője mindig ad okot az örömre
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha Phil Jones pályára lép a Manchester United csapatában, akkor biztos, hogy készül olyan fotó vagy videó, amely egy kis örömöt hoz a szürke hétköznapokba.

„A legtöbb Phil Jonesról fotó, amely valaha készült. Háttal a labdának, kúszva a gyepen. Sose változz meg, Phil”

– írta a Manchester United-Manchester City Ligakupa-mérkőzés után a Twitteren a „The United Stand” elnevezésű oldal. Mellékelve hozzá az alábbi fotót:

A bejegyzéssel a Vörös Ördögök szurkolói a saját problémáikon, játékosukon is nevetnek. A csapat védőjéről, Phil Jonesról, ha nem is lehet elmondani, hogy a világ legjobb védője, azt azonban igen, hogy van önkritikája. Korábban ugyanis jeleztük, a klub a vele kötött szerződéshosszabbítása mellé felajánlott egy úgynevezetett testimonial mérkőzést (a kifejezésre talán a tiszteletmeccs a legjobb fordítás), de a játékos ezt nem fogadta el, mondván, hogy csak az anyukája és apukája jönne el.

Na, de visszatérve a Manchester City ellen 3-1-re elveszített mérkőzésre. Phil Jones megint „alkotott”. A védőt előbb Riyad Mahrez, a City támadója forgatta úgy meg, hogy térdéhez kapott a nagy pörgésben...

Majd Kevin de Bruyne lövésénél nézett vágyakozva a labda után.

De, ha mindez nem elég, megmutatjuk, hogyan csúszik az Old Trafford gyepén Jones.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás