promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy nevetés tört ki az Arsenal sajtótájékoztatóján – mutatjuk, hogy mi történt
Borítókép:  ADRIAN DENNIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta éppen sajtótájékoztatót tartott, amikor megszólalt valakinek a telefonja, a teljes terem hangos nevetésben tört ki.

Mikel Arteta kinevezée az Arsenal csapatának élére a klub vezetőségének az elmúlt évekbeli legjobb döntése. A szakember pár hét munkájával egyértelmű és látható javulást ért el. Tisztán látható, hogy milyen futballt és hozzáállást vár csapatától, játékosaitól. Az Arsenal legutóbbi két mérkőzését megnyerte. Előbb a Premier League-ben a Manchester Unitedet győzte le a londoni klub 2-0-ra, majd az FA-kupában verte 1-0-ra Leeds Unitedet.

A kupagyőzelem után, ahogy annak rendje és módja Mikel Arteta sajtótájékoztatót tartott. Ám miközben éppen gondolatait fogalmazta, valakinek megszólalt a telefonja,

a csengőhang pedig a „Mindörökké Everton” volt.

Az a nóta, amely a liverpooli együttes otthonában minden mérkőzés előtt felcsendül. A rövid döbbenetet hamarosan hangos nevetés és jókedv váltotta fel, még Arteta is mosolygott egyet az eseten. Az úriember szépen, elnézést kérve kiosont a szobából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás