Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majd tízezer kilométert utaztak egy kupamérkőzésért, de megérte – videó

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.01.05. 14:14

A JS Saint-Pierroise szurkolói több mint egy teljes napig utaztak azért, hogy láthassák kedvenceiket a Francia kupában játszani a Niort ellen.

Vannak olyan futballszurkolók, akik nem törődnek a távolsággal, ha kedvenc csapatuk mérkőzéséről van szó. Korábban például írtunk arról a fanatikus kambodzsai drukkerről, aki hatezer kilométert utazott azért, hogy lássa, ahogy szeretett válogatottja  14-0-s vereséget szenved Irántól.

Ennél többet, majd tízezer kilométert kellett utazniuk azoknak a JS Saint-Pierroise fanatikusoknak, akik szerették volna látni együttesüket a Francia kupa 32 közé jutásáért játszani a Niort ellen. A JS Saint-Pierroise csapata Reunion szigetén, amatőr módon űzi a futballt, mivel azonban a Madagascar és Mauritius között fekvő sziget francia fennhatóság alá tartozik, résztvevői az ország kupasorozatának, így kellett majd egy napot utazniuk azért, hogy megmérkőzzenek a Bordeuxtól 190 kilométtere lévő Noirt csapatával.

De megérte megtenni a nagy utat a játékosoknak, s az őket elkísérő majd száz Saint-Pierroise-drukkernek is, ugyanis a csapat 2-1-re nyert, így ott lesz a következő fordulóban, ahol Marseille vagy a Bordeaux lehet az ellenfél.

(BBC)

Borítókép: twitter.com/F3vetault

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
MIDO: az óra, amely mindig boldog időket mutat