promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jürgen Klopp „hihetetlenül fontos” játékosát méltatta
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már egy éve veretlen a Premier League-ben a Liverpool. A csapat edzője, Jürgen Klopp a legutóbbi, Sheffield United elleni győzelem után arról beszélt, hogy mennyire fontos csapata számára Jordan Henderson.

A Liverpool a Premier League legutóbbi fordulójában hazai pályán verte 2-0-ra a Sheffield United együttesét, ezzel továbbra is első helyen áll a tabellán, tizenhárom ponttal megelőzve azt a Leicester City, amely a második helyen áll, s egy mérkőzéssel többet játszott. A Pool immár egy éve veretlen a Premier Leauge-ben – legutóbb 2019. január 3-án kapott ki a csapat a Manchester Citytől.

Az újabb győzelem után a csapat vezetőedzőjét középpályásáról, Jordan Hendersonról kérdezték. A német szakember pedig nem fukarkodott a dicséretekkel. Mint mondta az angol labdarúgó „hihetetlenül fontos” az együttes számára. Nem véletlen, hogy a játékos a játék szinte minden elemében kiemelkedőt nyújtott a Sheffield ellen: kezdve a passzpontosságtól egészen a szerzett labdákig – írja a Goal.

„Kivételes, kimagasló játékos. Georginio Wijnaldumnak és Hendersonnak van a legtöbb meccse és amit művelnek az egyszerűen elképesztő. Hogy Henderson a tökéletes játékos? Nem. Ismerek-e valaki, aki az? Nem. Hogy hihetetlenül fontos-e nekünk? Igen”

– fejtette ki gondolatait Klopp.  

A német szakember arról is beszélt, hogy Henderson olyan pozícióban játszik, ahol eddig nem. De szerinte azért tud ilyen jól játszani játékosa egy számára kevéssé komfortos pozícióban, mert megvan hozzá a mentalitása és karaktere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás