promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy sztárok is távozhatnak a Barcelonától januárban
Borítókép:  JOAN MONFORT / PHOTOSPORT / PHOTOSPORT
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több labdarúgó is van, amely a januári átigazolási időszakban elhagyhatja a Barcelona csapatát. Könnyen lehet, hogy Ivan Rakitic és Arthuro Vidal is távozik a klubtól.

Hamarosan megkezdődik a téli átigazolási szezon, s bár jelenlegi információk szerint a Barcelona szakmai vezetősége nem tervezi, hogy megerősíti a keretét, az ugyanakkor könnyen elképzelhető, sőt az AS szerint szinte biztos, hogy több labdarúgót kölcsönad vagy értékesít a klub.

Két nagy név is szerepel azon játékosok között, akiktől megválna Éric Abidal szakmai igazgató: Ivan Rakitic és Arthuro Vidal. A horvát játékos már korábban arról beszélt, hogy tiszteli és elfogadja edzője döntését, de az elmúlt öt évben sokat adott, itt jutott a csúcsra. És egyszerűen szeretne többet a pályán lenni.

 

Ellenben a Barcelona megfelelő ajánlat esetén tőle és Vidaltól is megválna. De szintén távozhat januárban Carles Aleñá és Jean-Clair Todibo is. Mindketten a több játékidő reményében keresnének új csapatot. Hogy kölcsönszerződés vagy végleges eladás lesz a történetük vége, azt egyelőre nem tudni, de mindkét lehetőségre nyitottak Barcelonában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás