promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca ezeket a játékosokat nézte ki Suárez pótlására
Borítókép:  LUKAS KABON / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona vezetősége Luiz Suárez pótlásán gondolkodik. Van két játékos, amelyek megszerzését elsődlegesként kezelik a katalán klubnál.

Nem is olyan rég a Barcelona támadója, Luiz Suárez arról beszélt, hogy eljön majd az idő, amikor a kora már nem fogja megengedi, hogy eleget tegyen annak, ami ahhoz szükséges, hogy a katalán klub versenyképes legyen. Így a katalán klubnak érdemes lenne új csatárok után néznie.

 

A Barcelona vezetősége pedig a Goal információ szerint két támadót nézett ki az uruguay-i pótlására: Lautaro Martinezt (Inter) és Erling Braut Haalandot (RB Salzburg). Mindkét játékosnak remek idénye van. A RB Salzburg támadója, Haaland – minden sorozatot figyelembe véve – eddig 18 mérkőzésen 26 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott, míg Martinez mutatója: 16 mérkőzés, 8 gól, 3 gólpassz.

 

Az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia a Barcelonának, ha mindkét játékost megakarja szerezni, hiszen Martinez és Haaland esetében 100 millió eurós vételárról hallani. De tudjuk, hogy egy játékos pontosan annyit ér, amennyit kifizetnek érte, lásd Neymar 222 millió eurós átigazolását a PSG-be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás