Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barca ezeket a játékosokat nézte ki Suárez pótlására

A Barca ezeket a játékosokat nézte ki Suárez pótlására

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.11.21. 19:49

A Barcelona vezetősége Luiz Suárez pótlásán gondolkodik. Van két játékos, amelyek megszerzését elsődlegesként kezelik a katalán klubnál.

Nem is olyan rég a Barcelona támadója, Luiz Suárez arról beszélt, hogy eljön majd az idő, amikor a kora már nem fogja megengedi, hogy eleget tegyen annak, ami ahhoz szükséges, hogy a katalán klub versenyképes legyen. Így a katalán klubnak érdemes lenne új csatárok után néznie.

 

A Barcelona vezetősége pedig a Goal információ szerint két támadót nézett ki az uruguay-i pótlására: Lautaro Martinezt (Inter) és Erling Braut Haalandot (RB Salzburg). Mindkét játékosnak remek idénye van. A RB Salzburg támadója, Haaland – minden sorozatot figyelembe véve – eddig 18 mérkőzésen 26 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott, míg Martinez mutatója: 16 mérkőzés, 8 gól, 3 gólpassz.

 

Az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia a Barcelonának, ha mindkét játékost megakarja szerezni, hiszen Martinez és Haaland esetében 100 millió eurós vételárról hallani. De tudjuk, hogy egy játékos pontosan annyit ér, amennyit kifizetnek érte, lásd Neymar 222 millió eurós átigazolását a PSG-be.

Borítókép: LUKAS KABON / ANADOLU AGENCY

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság