promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo dühe: ilyen talán még nem történt a játékos karrierjében – videó
Borítókép:  Cristiano Ronaldo az öltözőbe vonul. Forrás: AFP/Marco Bertorello
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Serie A aktuális fordulójának zárómérkőzésén csapott össze a Juventus és a Milan.

A címvédő, és a vesztett pontok tekintetében élen álló Juventus fogadta a Serie A 12. fordulójában az idén szenvedő, már edzőt is váltó, egykor szebb napokat látott Milant. Az Öreg hölgy esélyeit növelte, hogy a két csapat elmúlt nyolc összecsapását kivétel nélkül a torinóiak nyerték.

 

Ezzel szemben egy eléggé visszafogott Juventus láthatott a közönség, Gianluigi Donnarumma csak néha-néha kellett labdához érnie. A botladozó Milan megérezte, hogy ezen a találkozón talán elkapható a hazai alakulat, így Theo Hernández és Krzysztof Piatek révén megpróbáltak gólt szerezni – kevés sikerrel, de még így is ötször találta el a Juve kapuját a vendégcsapat. A szünetre a hazai szurkolók füttykoncertje közepette vonultak öltözőbe a játékosok.

A második félidő legelső – és egyik legfontosabb – jelenetére tíz percet kellett várni: ekkor – hangsúlyozzuk, hogy az 55. (!) percben – a Juventus vezetőedzője lecserélte Cristiano Ronaldót, akinek helyére Paulo Dybala érkezett. Ezt a cserét annyira nehezményezte a portugál világsztár, hogy azonnal az öltözőbe vonult.

Ez egy történelmi csere, hiszen talán sohasem cserélték le ennyire korán Ronaldót taktikai okokból.

A döntés helyességét pedig az igazolta, hogy Dybala a 77. percben egy szép csel, és pontos lövés után megszerezte a vezetést, és egyben a győzelmet. Ugyanis a Milannak már nem volt arra ereje, hogy változtatni tudjon az eredményen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás