promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Guardiola őrjöngött, a Liverpool nyerte a City elleni rangadót – videó
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpool 3-1-re verte hazai pályán a Manchester Cityt a Premier League rangadóján. Ezzel Jürgen Klop együttese nyolc pontos előnnyel vezeti a tabellát.

Amennyiben pontozásos sportág lenne a labdarúgás, valószínűleg a több kialakított helyzetért, az ellenfél játékára adott reakciókért a Manchester City jönne ki győztesen. Csakhogy a futballt gólra játszák, ebben a „műfajban" pedig a Liverpool volt a jobb a Premier League rangadóján. Azon a mérkőzésen, amely rögtön egy vitatott esettel indult. 

Bernardo Silva betört a Pool tizenhatosán belülre majd karjáról Trent Alexander-Arnold kezét érintette a labda. A játékvezető mutatta, mehet tovább a játék, az ellentámadásból pedig Fabinho megszerezte a vezetést a Liverpoolnak a hatodik percben. Rá hét percre jött Salah, aki Robertson remek beadását fejelte a hálóba. 

A második félidő elején rögtön megszerezte harmadik gólját a Pool, Henderson beadását fejelte Mané a hálóba. S hiába játszott ezek után mezőnyfölényben a City, csak egy egyenlítő találatra, no meg egy újabb Trent Alexander-Arnold kezezésre „futotta", amit szintén vétlennek ítélet a játékvezető. Guardiola a második eset után őrjöngött egy sort.

A vége tehát Liverpool-Manchester City 3:1. Összefoglaló alább:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás