Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Számomra ő egy idegen a Bayern Münchenben”

„Számomra ő egy idegen a Bayern Münchenben”

Sport & Szabadidő

„Számomra ő egy idegen a Bayern Münchenben”

Sport & Szabadidő

TK 07:30

A korábbi Liverpool-játékos, és német válogatott Dietmar Hamann mondta el véleményét a Bayern München labdarúgójáról, Philippe Coutinhóról.

Korábban a Liverpool csapatában éveket töltő Dietmar Hamann-nak sarkos véleménye van a Bayern München labdarúgójáról, Philippe Coutinhóról. Az egykori német válogatott játékos a Bildnek adott interjújában arról beszélt, hogy nem túl sok pozitívumot vélt felfedezni azzal, hogy a brazil támadó Münchenbe szerződött. 

 

Szerinte csak fél játékosnak számít, hiszen sem támadásban sem védekezésben nem járul hozzá eléggé a Bayern játékához. A számok azonban nem mutatnak ennyire negatív képet. Coutinho – minden sorozatot figyelembe véve – eddig nyolc Bayern-mérkőzésen lépett pályára, mérlege két gól és három gólpassz.

„Számomra ő egy idegen a csapatban. Nem emlékszem jó megmozdulására támadásban. Van hátra harminc, harmincöt mérkőzése, szóval el kell kezdenie mutatnia valamit"

– utalt arra Hamann, hogy Coutinho a Barcelonától kölcsönszerződés formájában került a Bayernhez.

 

Edzője, Niko Kovac ellenben megvédte játékosát. Úgy véli a brazilnak egyszerűen nincs szerencséje, de meg van elégedve a teljesítményével.

Borítókép: LOUISA GOULIAMAKI / AFP