promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Számomra ő egy idegen a Bayern Münchenben”
Borítókép:  LOUISA GOULIAMAKI / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korábbi Liverpool-játékos, és német válogatott Dietmar Hamann mondta el véleményét a Bayern München labdarúgójáról, Philippe Coutinhóról.

Korábban a Liverpool csapatában éveket töltő Dietmar Hamann-nak sarkos véleménye van a Bayern München labdarúgójáról, Philippe Coutinhóról. Az egykori német válogatott játékos a Bildnek adott interjújában arról beszélt, hogy nem túl sok pozitívumot vélt felfedezni azzal, hogy a brazil támadó Münchenbe szerződött. 

 

Szerinte csak fél játékosnak számít, hiszen sem támadásban sem védekezésben nem járul hozzá eléggé a Bayern játékához. A számok azonban nem mutatnak ennyire negatív képet. Coutinho – minden sorozatot figyelembe véve – eddig nyolc Bayern-mérkőzésen lépett pályára, mérlege két gól és három gólpassz.

„Számomra ő egy idegen a csapatban. Nem emlékszem jó megmozdulására támadásban. Van hátra harminc, harmincöt mérkőzése, szóval el kell kezdenie mutatnia valamit"

– utalt arra Hamann, hogy Coutinho a Barcelonától kölcsönszerződés formájában került a Bayernhez.

 

Edzője, Niko Kovac ellenben megvédte játékosát. Úgy véli a brazilnak egyszerűen nincs szerencséje, de meg van elégedve a teljesítményével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás