Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Juventus célja az új Ronaldo leigazolása

A Juventus célja az új Ronaldo leigazolása

Sport & Szabadidő

A Juventus célja az új Ronaldo leigazolása

Sport & Szabadidő

HZS 19:30

Tudatos építkezés zajlott az utóbbi években a Juventusnál, amelynek a vége Cristiano Ronaldo megszerzése volt. A következő lépés a portugál világsztár új változatának a megtalálása.

A Juventus az elmúlt években tudatosan építette szakmai koncepcióját. Ennek végső állomása Cristiano Ronaldo megszerzése volt. Ám a torinói klub nem áll meg. A következő lépéseken gondolkodik. Előbb tőkeemelés révén 300 millió euróhoz jutna, hogy pályán és azon kívül továbbra is versenyben maradjon – írja a Goal.

A klub részvényeseinek elnöke, Paolo Aicardi, az éves értekezleten arról beszélt, hogy Ronaldo leigazolása egy nyolc éves terv vége volt, amely még Mirko Vucinic-csal kezdődött. Hozzátette:

„Amikor Cristiano, az első számú kiszemelt megérkezett, egyértelművé vált, hogy most már bármelyik játékos előbb választja a Juventust, mint a Real Madridot, a Manchester Unitedet vagy a Barcelonát. Ma minden lehetséges,  De Ligt megszerzése is ezt bizonyítja. A következő cél az új Cristiano Ronaldo megszerzése, persze a fiatalabb verzióé.”

A klub elnöke, Andrea Agnelli arról beszélt, hogy Ronaldo érdemelné meg a 2019-es Aranylabdát. Egyúttal liemelte, hogy a Juventus vezetőségi modellje egyértelműen a felelősségen alapul, amelynek szinkronban kell lennie az eredményekkel.

„Azt akartuk, hogy a Juventus globális brand legyen, ez egy célkitűzés volt, amit el is értünk. A víziónk az, hogy a Juventus virágozzon, mint egy modern, innovatív és ikonikus brand”

– tette hozzá Agnelli.

Borítókép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO