Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mutatjuk, hogyan élte át két legenda a MU–Liverpool meccs góljait

Mutatjuk, hogyan élte át két legenda a MU–Liverpool meccs góljait

Sport & Szabadidő

Mutatjuk, hogyan élte át két legenda a MU–Liverpool meccs góljait

Sport & Szabadidő

TK - 2019.10.21. 10:50

A Manchester United korábbi játékosa, Gary Neville és a Liverpool korábbi klasszisa, Jamie Carragher megmutatta, hogy milyen reakciókat váltanak ki a futballban a lőtt, illetve kapott gólok.

Vasárnap délután játszották a Premier League aktuális fordulójának csúcsrangadóját a Manchester United – Liverpool mérkőzést. Összefoglalónkat az alábbi cikkben olvashatod:

 

A mérkőzést közvetítő Sky Sport azonban meglepetéssel készült, és szakkommentátoraik elé egy kamerát helyezett el. A mikrofon mögé pedig a pályára lépő csapatok egy-egy legendás játékosa állt. A hazaik részéről Gary Neville, a vendégek oldaláról pedig Jamie Carragher. A csatorna által közzétett videóban pedig jól láthatjuk, hogy milyen érzelmek jelennek meg a szakkommentátorok arcán, miután gólt lő, illetve gólt kap kedvenc csapatuk.

@gneville2 and @23_carra react to Marcus Rashford’s opener and Adam Lallana's equaliser on our Gantry cam

Sky Sports (@skysports) által megosztott bejegyzés,

Jamie Carragher továbbment, és viccet csinált abból a pillanatból, amikor egyenlített a Liverpool. A Twitterre az alábbi képet posztolta a következő szöveggel:

„Az új profilképem.”

Borítókép: amikor még egymás ellen focizott Gary Neville (b) és Jamie Carragher (j), középen pedig Howard Webb játékvezető egy Manchester United – Liverpool meccsen 2010. március 21-én. Forrás: AFP/Paul Ellis

Legolvasottabb hírek