promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magabiztosan nyert a MOL-Pick Szeged Zágrábban
Borítókép:  Facebook.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A MOL-Pick Szeged öt góllal nyert a PPD Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

A MOL-Pick Szeged vezetőedzője Juan Carlos Pastor ezúttal nem nevezte a meccskeretbe Stefan Sigurmannsson és Alen Blazevic, ráadásul a 17. percben Bogdan Radivojevic fejbelőtte a PPD Zagreb kapusát, meg is kapta érte a pirosat.

A hazaiak 5-4-re még vezettek, ezt követően pontosabbaá vált a szegediek játéka, aminek köszönhetően az eredeményt is sikerült megfordítani. Hetesvédésben jól álltak a kapusok, míg a játékvezetők bőszen szórták a kiállításokat. Ez oda vezetett, hogy már az első félidő hajrájában a szlovén Gasper Hrastnik megkapta harmadik kettő percét – jogosan.

Ezt használta ki a Szeged, Mikler Roland parádézott a kapuban, össze is jött egy 7-2-es sorozat, aminek köszönhetően öt góllal ment a magyar csapat a szünetben.

A második félidőt egy fokkal jobban kezdte a hazai gárda, bő tíz perc után kettőt gólt ledolgoztak, ám ekkor összekapta magát a vendég alakulat, és egy újabb 7-2-es szériával eldöntötte a mérkőzést.

A mezőny legeredményesebb játékosa a PPD Zagreb beállója, Marin Sipic volt hat góllal, a szegediek közül Mario Sostaric és Jorge Maqueda ötször volt eredményes. A két csapat 15. alkalommal találkozott egymással a BL-ben, a Szeged három döntetlen és négy vereség mellett nyolcadszor nyert, írja a távirati iroda.

A csongrádiak egy vereség és egy döntetlen mellett harmadszor nyertek a mostani idényben, a zágrábiak továbbra is nyeretlenek.

A Szeged két hét múlva a szlovén RK Celje PL csapatát fogadja a BL csoportkörében, a Telekom Veszprém pedig november 2-án a lengyel Vive Kielce vendége lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás