Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezért nem akarja már a Barca megszerezni Neymart

Ezért nem akarja már a Barca megszerezni Neymart

Sport & Szabadidő

Ezért nem akarja már a Barca megszerezni Neymart

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

A Barcelona nem fogja folytatni a Neymar megszerzésére irányuló, s nyáron elkezdett tevékenységét. Főképp két ok miatt.

A nyári átigazolási időszak után, amely során a Barcelona megpróbálta visszaszerezni korábbi játékosát Neymart, úgy tűnik, hogy a klub meggondolta magát. A Mundo Deportivo információ szerint a katalán együttes vezetősége nem fogja újra megpróbálni a brazil szerződtetését, s emögött két tényező áll:

  • Ansu Fati várakozáson felüli teljesítménye
  • Neymar-nál, az elmúlt hónapokban tapasztalt sérülékenység. A brazil játékos a Nigéria elleni mérkőzésen kapott oda a bal combjához, négy hétig pihennie kell.

 

A 16 éves Ansu Fati az elmúlt hónapok sérüléshulláma miatt kerülhetett fel a Barcelona első csapatához és ezidáig hat tétmérkőzésen lépett pályára. A teljesítményének köszönhetően a klub lépett: kivásárlási ára 220 millió euróra ugorhat, azzal együtt, hogy 2022-ig szóló szerződését is meghosszabbítanák.

 

A SPORT ráadásul arról ír, hogy Neymar nem Barcelona, hanem inkább Madrid felé venné az irányt. A brazil támadó négy játékossal (Sergio Ramos-szal, Luka Modric-csal, Marcelóval, és Casemiróval) is beszélgetett a lehetőségekről, a madridi helyzetről és pozitív véleményeket kapott.

Borítókép: ROSLAN RAHMAN / AFP