promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nem akarja már a Barca megszerezni Neymart
Borítókép:  ROSLAN RAHMAN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona nem fogja folytatni a Neymar megszerzésére irányuló, s nyáron elkezdett tevékenységét. Főképp két ok miatt.

A nyári átigazolási időszak után, amely során a Barcelona megpróbálta visszaszerezni korábbi játékosát Neymart, úgy tűnik, hogy a klub meggondolta magát. A Mundo Deportivo információ szerint a katalán együttes vezetősége nem fogja újra megpróbálni a brazil szerződtetését, s emögött két tényező áll:

  • Ansu Fati várakozáson felüli teljesítménye
  • Neymar-nál, az elmúlt hónapokban tapasztalt sérülékenység. A brazil játékos a Nigéria elleni mérkőzésen kapott oda a bal combjához, négy hétig pihennie kell.

 

A 16 éves Ansu Fati az elmúlt hónapok sérüléshulláma miatt kerülhetett fel a Barcelona első csapatához és ezidáig hat tétmérkőzésen lépett pályára. A teljesítményének köszönhetően a klub lépett: kivásárlási ára 220 millió euróra ugorhat, azzal együtt, hogy 2022-ig szóló szerződését is meghosszabbítanák.

 

A SPORT ráadásul arról ír, hogy Neymar nem Barcelona, hanem inkább Madrid felé venné az irányt. A brazil támadó négy játékossal (Sergio Ramos-szal, Luka Modric-csal, Marcelóval, és Casemiróval) is beszélgetett a lehetőségekről, a madridi helyzetről és pozitív véleményeket kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás