Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emberségből vizsgázott jelesre a beteg gyerekeket látogató olasz focista

Emberségből vizsgázott jelesre a beteg gyerekeket látogató olasz focista

Sport & Szabadidő

Emberségből vizsgázott jelesre a beteg gyerekeket látogató olasz focista

Sport & Szabadidő

HZS 11:10

Az olasz válogatott játékos, Francesco Acerbi és csapattársai beteg gyerekeket látogatottak meg. De Acerbi addig nem ment haza, amíg mindenkihez oda nem ment.

Az olasz labdarúgó-válogatott csütörtökön egy helyi kórházba, a Bambino Gesù klinikára látogatott el. A játékos vittek magukkal ajándékokat a gyerekeknek és jegyeket a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

Az olasz válogatott sajtófőnöke, Alessandro Iapino elmesélte, a nemzeti csapat játékosa, Francesco Acerbi addig nem ment haza a kórházból, amíg minden gyereket meg nem látogatott. A Lazio játékosa vállalta, hogy majd taxival megy vissza az edzőközpontba.

„Nem érdekel. Menjenek. Majd fogok egy taxit, de addig nem megyek el innen, amíg nem láttam mindenkit" – mondta Acerbi annak kapcsán, hogy nélküle fog elindulni majd a csapatbusz, ha sokáig marad.

Acerbi számára különösen fontos ez a kórház. Amikor az előző években kétszer is hererákot diagnosztizáltak nála, akkor ebben az intézményben kezelték. „A betegség megváltoztatta az életemet. Most már nemcsak az életvitelemre, a de a kisebb dolgokra is nagyobb figyelmet fordítok" – fogalmazott korábban Acerbi.

(Givemesports)

Borítókép: Trendolizer