promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberségből vizsgázott jelesre a beteg gyerekeket látogató olasz focista
Borítókép:  Trendolizer
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olasz válogatott játékos, Francesco Acerbi és csapattársai beteg gyerekeket látogatottak meg. De Acerbi addig nem ment haza, amíg mindenkihez oda nem ment.

Az olasz labdarúgó-válogatott csütörtökön egy helyi kórházba, a Bambino Gesù klinikára látogatott el. A játékos vittek magukkal ajándékokat a gyerekeknek és jegyeket a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

Az olasz válogatott sajtófőnöke, Alessandro Iapino elmesélte, a nemzeti csapat játékosa, Francesco Acerbi addig nem ment haza a kórházból, amíg minden gyereket meg nem látogatott. A Lazio játékosa vállalta, hogy majd taxival megy vissza az edzőközpontba.

„Nem érdekel. Menjenek. Majd fogok egy taxit, de addig nem megyek el innen, amíg nem láttam mindenkit" – mondta Acerbi annak kapcsán, hogy nélküle fog elindulni majd a csapatbusz, ha sokáig marad.

Acerbi számára különösen fontos ez a kórház. Amikor az előző években kétszer is hererákot diagnosztizáltak nála, akkor ebben az intézményben kezelték. „A betegség megváltoztatta az életemet. Most már nemcsak az életvitelemre, a de a kisebb dolgokra is nagyobb figyelmet fordítok" – fogalmazott korábban Acerbi.

(Givemesports)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás