Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy pofonba szaladt bele a Ferencváros

Nagy pofonba szaladt bele a Ferencváros

Sport & Szabadidő

Nagy pofonba szaladt bele a Ferencváros

Sport & Szabadidő

TK 21:21

A Ferencváros kilenc góllal kikapott a norvég Vipers Kristiansand otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Meglepően jól, sőt magabiztosan kezdett a Ferencváros, amely majd húsz percen keresztül hol egy, hol két góllal vezetett. Ekkor azonban történt valami, ugyanis 9-8-as Fradi vezetés után, hirtelen pontatlanná váltak a támadások, és a norvég együttes – rálépett a gázra – a szünetig 16-11-re elhúzott. Hogy még nagyobb legyen a baj, az FTC két büntetőt is elhibázott, egyedül a 21. születésnapját éppen szombaton ünneplő Háfra Noémi állta a sarat, aki hétszer is eredményes volt az első harminc percben.

A második játékrészben hamar 18-12 lett „oda”, s bár még egyszer ötgólnyira feljött az FTC, közelebb már nem tudott kerülni. Mi több, a norvégok a félidő derekán már kilenc góllal is vezettek (28-19), a végén már egy kicsit kiengedtek, így „csak” 31-22-es hazai siker lett a vége.

A Ferencváros legjobbja, Háfra tíz góllal zárt.A két csapat harmadszor találkozott egymással a BL-ben, s a rivális tudott elmozdulni az 1-1-es „döntetlenről”.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató:

A címvédő Győri Audi ETO KC vasárnap a svéd IK Sävehof csapatát fogadja, a Ferencváros pedig jövő vasárnap a francia Metz HB együttesét fogadja Érden.

Borítókép: fradi.hu