Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Vége annak, hogy négy-öt játékos miatt edzőt váltunk” – fordulat Nyíregyházán

„Vége annak, hogy négy-öt játékos miatt edzőt váltunk” – fordulat Nyíregyházán

Sport & Szabadidő

„Vége annak, hogy négy-öt játékos miatt edzőt váltunk” – fordulat Nyíregyházán

Sport & Szabadidő

HZS 20:00

Révész Bálint a Nyíregyháza Spartacus elnöke jelezte, egy irányba kell húzni a klubot. Ehhez pedig szükségesek a változtatások.

Az NB II-ben szereplő Nyíregyházi Spartacus az utóbbi hetekben nem épp pozitív hangnemben szerepelt az országos és a regionális sajtóban. A csapatnál több negatív esemény is történt. Szerződést bontott a klub Gulyás Mátéval, aki súlyos sérülést okozott a Győri ETO FC játékosának, Szimcso Viktornak. És megváltak Purguly Árpád szakmai igazgatótól és több játékostól.

A történéseket követően a szon.hunak adott nyilatkozatot a klubelnök. Mint mondta, bízik vezetőedzőjében Zoran Szpisljakban, de...

„Vége annak, hogy négy-öt játékos miatt edzőt váltunk. Nem akarom részletezni, de az elbocsájtott játékosokkal több szempontból elégedetlen voltam, és most sem döntenék másként. Olyan öltözői légkört szeretnék, amely megfelelő motivációt ad a játékosoknak nemcsak a tréningeken, hanem az edzéseken is. Nem engedem azt, hogy néhány szószóló más útra vigye a többieket.”

Hozzátette, az utánpótlás megfelelően működik, több általuk nevelt játékos tartozik az első kerethez.

„Miattuk sem engedhetjük meg azt, hogy ne legyen egységes a csapat, ne húzzon mindenki egy irányba a tőle telhető maximalizmussal”

– tette hozzá Révész. Egyúttal jelezte azt is, hogy a cél továbbra is az, hogy a csapat visszakerüljön az első osztályba.

Borítókép: nyiregyhazaspartacus.hu