Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Messi burkoltan kritizálta a Barcelona vezetőségét

Messi burkoltan kritizálta a Barcelona vezetőségét

Sport & Szabadidő

Messi burkoltan kritizálta a Barcelona vezetőségét

Sport & Szabadidő

HZS 11:50

Lionel Messi az Inter elleni 2-1-es győzelem után beszélt arról, miért hullámzó a csapat teljesítménye. Szavait, mégha diplomatikus köntösben, de egyértelműen a vezetőségnek szóltak.

A Barcelona a Bajnokok Ligája második körében, hazai pályán 2-1-re nyert az Internazionale ellen. A katalán együttes 0-1-s hátrányból, Suarez két góljával fordított, s tartotta otthon a három pontot.

 

A találkozó után Lionel Messi arról beszélt, miért hullámzó a csapat teljesítménye. Milyen okok állnak a háttérben. Az argentin játékos ugyanazon a véleményen volt, amin korábban, csapattársa, Gerard Piqué.

 

„Nem vagyunk topformában. És ez nem kritika bárki felé, ez a valóság. Amikor utazol egyik helyről a másikra, nem tudsz megfelelően edzeni és ennek eredményeként nem alakul ki megfelelő edzettségi állapot. De el fogjuk érni a kívánt állapotot az idő előrehaladtával. Nincs kétségem a fejlődés felől. Minél több mérkőzést játszunk, annál magabiztosabbnak érezzünk magunkat. Megismételném, ez nem kritika bárki felé, ez a realitás. Érthető, hogy a klubnak – ahogy más topcsapatnak – szükségesek ezek az előszezonban lejátszott mérkőzések.”

Bár Messi diplomatikus maradt, azért mégis finom kritikát fogalmazott meg a klub vezetősége felé, hogy a jelenlegi helyzet nagyban köszönhető, hogy a csapat Japánban és az Egyesült Államokban is túrázott, így pedig nem maradt idő a felkészülésre.

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO