promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már három góllal is vezetett a Real Madrid, de majdnem megégett – videó
Borítókép:  a Real Madrid játékosai ünneplik Karim Benzema gólját. Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madridban végre be tudott mutatkozni a nyáron igazolt Eden Hazard, és Éder Militao is.

Nagy bajban volt Zinadine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, hiszen egy rakat játékos sérült, de Gareth Bale sem állt a francia mester rendelkezésére, hiszen előző meccsen az utolsó pillanatokban sikerült kiállítatnia magát.

Eső, és erősen foghíjas lelátó várta a Real Madrid és a Levante csapatát. A királyi gárda hamar magához ragadta a kezdeményezést, és a remek formát mutató Karim Benzema két találatával magabiztos előnyhöz juttatta a hazaiakat. Sőt, a félidő végén a két brazil összjátékának köszönhetően – Vinícius Junior hihetetlen gyorsasággal futotta le védőjét, hiába most érkezett vissza Brazíliából – Casemiro meg is rúgta a Real harmadik gólját.

A szünet előtt és után is lőtt egy-egy kapufát a hazai együttes, de jött a Realból a Levanténak kölcsönadott Borja Mayoral, aki meglőtte a szépítő gólt.

[[galeria]]

A mérkőzés képe alapján nem tűnt úgy, hogy gondban lehet a madridi alakulat, így Zidane be tudta küldeni az Eden hazard, Éder Militao párost. A játék így sem bomlott meg, lesgólig is eljutott a fehér mezes csapat.

A mérkőzés vége felé pályára lépett az egykoron Újpesten is szereplő Enisz Bardi is, de a Real-nevelés Gonzalo Melero gólt lőtt, így már látótávolságba került az egy pont. Sőt, ha Thibaut Courtois nem véd egy szenzációsat, akkor a Real Madrid biztosan nem tudott volna győzelmet ünnepelni...

Real Madrid – Levante 3-2

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás