Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Messi nem normális, higyj nekem”

„Messi nem normális, higyj nekem”

Sport & Szabadidő

„Messi nem normális, higyj nekem”

Sport & Szabadidő

HZS 16:30

Cesc Fabregas az AS-nak beszélt korábbi barcelonai csapattársáról, Messiről.

A spanyol válogatott Európa- és világbajnok-játékosa, Cesc Fabregas hosszabb interjút adott az AS-nak. A beszélgetés során szó esett barcelónai éveiről, s arról, hogy Messivel és Gerard Piquével jó barátságot ápolnak a mai napig.

Arra a kérdésre, hogy szeretett volna többet játszani velük, mint amennyi megvalósult , azt válaszolta, hogy Piquével a Barcelona utánpótlásában és a válogatottban is csapattársak voltak. Egy közeghez tartoztak közel tíz évig.

„Kicsit szerencsétlen voltam. Az első közös szezonunk remekül telt, jól megértettük egymást. De az azt követő kettő már nem volt jó, mert sokat szenvedtem a sérüléseimmel. Nem tudtam a legjobb formámat hozni a kulcspillanatokban és ez sok mindenkit érintett, köztünk Messit is”

– fogalmazott Fabregas.

Természetesen jött az a kérdés is, hogy lesz-e olyan játékos a jövőben, mint Lionel Messi.

„Ez valószínűleg lehetetlen. Olyan futballistákat láttunk, mint Ronaldo vagy Ronaldinho. Elképesztő futballisták. De Messi 15 éve a legjobb. Jelenleg ez a tizenhetedik szezonja, és 18 éves kora óta ő a legjobb játékos. Láttam olyan dolgokat, amiket el se hinnél. Háromnapontra rugdosta a gólokat, elment Argentínába a válogatotthoz, majd visszatért és mesterhármast szerzett. Messi nem normális,  higyj nekem”

– mondta a Monaco jelenlegi labdarúgója

Borítókép: SERGIO ROS DE MORA / IMAGINECHINA

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria