Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gólt fejelt a Barcelona 16 éves csodagyereke, de... – videó

Gólt fejelt a Barcelona 16 éves csodagyereke, de... – videó

Sport & Szabadidő

Gólt fejelt a Barcelona 16 éves csodagyereke, de... – videó

Sport & Szabadidő

TK 19:30

Még mindig nincs meg a Barcelona első idegenbeli gyözelme.

Ezekben a napokban minden a Barcelona kapcsán többet írtak az újságról Neymarról, mint a Messi–Suárez duóról összesen.

„Egyszer tárgyaltunk a Barcelonával, ám ők nem akarnak annyi pénzt fizetni, amennyit mi kapni szeretnénk. Ők pedig nem hajlandóak megadni azt az összeget, amit mi kérünk. A jelenlegi állás szerint a brazil nem csatlakozik a katalán csapathoz”

– ezt Leonardo, a PSG sportigazgatója mondta péntek késő este.

Eközben a Barcelona Osasunába utazott, és megpróbálta megszerezni első idegenbeli győzelmért, hiszen az első fordulóban kikapott a Bilbao otthonában. Az első játékrészben szinte semmit sem mutattak a katalánok – ez nem fogható Messi és Suárez hiányára. A statisztikusoknak fel kell lapozniuk a históriás könyveket, hogy olyan meccset találjanak, amikor Piquék nem találták el az ellenfél kapuját. Most ez történt! Ellenben a hazaiak megszerezték a vezetést, a Barca védelme finoman fogalmazva sem állt a helyzet magaslatán.

A második félidőre Ernesto Valverde, a Barcelona mestere pályára küldte a 16 éves csodagyereket, Ansu Fatit. A srác, ha már pályára lépett, akkor gyorsan ki is egyenlített!

Még fel sem ocsúdtak a szurkolók, amikor egy másik katalán csereember a vezetést is megszerezte. Ez nem volt véletlen, hiszen a második félidőben egy teljesen más Barcelonát láthatott a közönség.

Meg lehetett volna a győzelem, ám az utolsó tíz percre fordulva Gerard Piqué összehozott egy teljesen felesleges tizenegyest, így a Barcelona egy ponttal távozhatott Osasunából.

Borítókép: balról jobbra: Clement Lenglet, Frenkie De Jong, Jordi Alba, Ansu Fati és Gerard Pique. Forrás: AFP/Ander Gillenea