Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szép és ötletes focival készül a Fradi litván ellenfele

Szép és ötletes focival készül a Fradi litván ellenfele

Sport & Szabadidő

Szép és ötletes focival készül a Fradi litván ellenfele

Sport & Szabadidő

Promotions 17:30

A Fradi litván ellenfele, a Suduva szép és ötletes focival, illetve egy rúgott góllal készült az Európa-liga play-off visszavágójára.

Mind a Ferencváros, mind a litván Suduva számára kiemelten fontos a két csapat magyarországi mérkőzése. A tét ugyanis az Európa-liga főtáblára kerülés. A magyar együttes „felkészülése", a hétvégi bajnoki mérkőzésen nem sikerült túl jól. A zöld-fehér együttes 4-1-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

Jelenleg azonban egy mérkőzés számít csak. A Suduva szlovák védője, Ivan Hladík szerint a Fradi lesz a nyomás, nekik csak ugyanazt kell tenniük, amit az első mérkőzésen.

„A visszavágón javulni kell a támadójáték terjén, de jól is kell védekeznünk. És szereznünk kell egy gólt. Persze az lenne a legjobb, ha kettőt rúgnánk, de szerintem az egy is elég lesz a sikerhez”

A Suduva vezetőedzője, Vlagyimir Cseburin is kiemelte a lőtt gól fontosságát. Egyúttal megjegyezte:

Szép és ötletes focit játszunk majd, egyúttal remélem, pozitív eredményt érünk el. Több elképzelésünk is van, hogyan játszunk a Fradi ellen. Ellenfelünknek is megvannak a gyengeségeik, ezeket kell kihasználnunk.

(Csakfoci)

Borítókép: fksuduva.lt

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria