promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szép és ötletes focival készül a Fradi litván ellenfele
Borítókép:  fksuduva.lt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fradi litván ellenfele, a Suduva szép és ötletes focival, illetve egy rúgott góllal készült az Európa-liga play-off visszavágójára.

[[adv]]

Mind a Ferencváros, mind a litván Suduva számára kiemelten fontos a két csapat magyarországi mérkőzése. A tét ugyanis az Európa-liga főtáblára kerülés. A magyar együttes „felkészülése", a hétvégi bajnoki mérkőzésen nem sikerült túl jól. A zöld-fehér együttes 4-1-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

Jelenleg azonban egy mérkőzés számít csak. A Suduva szlovák védője, Ivan Hladík szerint a Fradi lesz a nyomás, nekik csak ugyanazt kell tenniük, amit az első mérkőzésen.

„A visszavágón javulni kell a támadójáték terjén, de jól is kell védekeznünk. És szereznünk kell egy gólt. Persze az lenne a legjobb, ha kettőt rúgnánk, de szerintem az egy is elég lesz a sikerhez”

A Suduva vezetőedzője, Vlagyimir Cseburin is kiemelte a lőtt gól fontosságát. Egyúttal megjegyezte:

Szép és ötletes focit játszunk majd, egyúttal remélem, pozitív eredményt érünk el. Több elképzelésünk is van, hogyan játszunk a Fradi ellen. Ellenfelünknek is megvannak a gyengeségeik, ezeket kell kihasználnunk.

(Csakfoci)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás