Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„A Fradi most egy kicsit katonacsapat”

„A Fradi most egy kicsit katonacsapat”

Sport & Szabadidő

„A Fradi most egy kicsit katonacsapat”

Sport & Szabadidő

HZS 17:00

Ifjabb Albert Flórián nyilatkozatából kiderült, elégedett a Fradi Suduva ellen elért eredményével, de hiányzolja a csapatból a kreativitást.

Az FK Suduva-Ferencváros Európa-liga play-off mérkőzést több magyar szurkoló a József Attila lakótelepen nézte végig, ahol az NSO TV rövid eszmecserét folytatott a szintén a helyszínen lévő ifjabb Albert Flóriánnal.

„Nagyon szurkolok, hogy végre legyen megint egy nemzetközi sikere a Fradinak, de most egy kicsit csalódott vagyok. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, viszont a látottakra inkább azt mondom, hogy nagyon kevés” – kezdte mondandóját ifjabb Albert Flórián. Hozzátette, 

Hiányzik a kreativitás, hiányzik az a fajta lendület, gondolkodásmód, állandóság, amit most a Fradi jelen pillanatban nem képvisel felnőtt szinten.

Úgy véli, kellenének azok a vagány játékosok, akik új lendületet tudnak adni.

Úgy érzem, hogy most mi is egy kicsit katonacsapat vagyunk. Fegyelmezettek vagyunk, jól csináljuk amit csinálunk csak a plusz hiányzik, s az most nem jött ki. Ebbe a csapatban most nem nagyon volt kreatív játékos – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a mostani Fradi hol van, ahhoz a csapathoz képest, amely 1995-ben bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe elmondta, nem szabad összehasonlítani az akkori csapatot a mostanival. 

„A régiben sok a magyar, saját nevelésű játékos volt, összeérett, össze volt rakva, szerették a szurkolók, mi is őket, tűzbe mentünk egymásért ezért volt ez a hihetetlen siker" – mondta.

Borítókép: Origo